Home » Vores Addad-Value service

Our Value-Added Services

 • Botanisk assistance: Vi har medarbejdere i vores team med ekseptionel plantekendskab. De er her for at hjælpe dig med genkendelse af planter, rådgive om oprindelse og egenskaber, bestemmelse af korrekt navn m.m. Hvis de ikke selv kan svare, trækker de på et stort netværk af eksperte for at finde svar.

 • Kølelager. 

  Skal du bruge planter senere i sæsonen kan vi arrangere kølelager. Vores kollegaer med ansvar for pakning har meget erfaring på området. Kølefaciliteterne der ligger tæt på vores egen adresse er specialiseret i at opbevare dine plante under de rette forhold. • Udstillinger

  Dette er altid en stressfuld tid. Det er altid en stor udfordring at have de rigtige planter til at se fantastiske ud på det rigtige tidspunkt. Har du sådan et projekt i tankerne, så kontakt os i god tid så vi sammen kan kigge på mulighederne og finde den bedste løsning.

 • Tilbud

  Et team på 7 professionelle medarbejdere håndterer tilbud på alle former for udendørs planteprojekter dagligt. De samarbejder med et stærkt bredt netværk af kvalitets producenter som er integreret i vores supplychain

  .
 • Transport og logistik

  Vores transportører er alle specialiceret i transport af træer og buske under alle forhold. Det bygger på langvarige relationer til de transportører der bruges til hvert enkelt land vi ekspoterer til. Planlagte afgangsdage over ugen for de forskellige destinationer betyder du kan planlægge ankomst dagen.


 • Haveplanter

  På vores webshop tilbyder vi et bredt sortiment af aktuelle haveplanter.

  Produkterne vises med et aktuelt billede, så du nøjagtigt ved hvad du bestiller.

 • Sæsonplanter

  På vores webshop tilbyder vi et bredt sortiment af sæsonplanter til havecentre og grossister som supplement til vores undendørs sortiment.

  Produkterne vises med et aktuelt billede, så du nøjagtigt ved hvad du bestiller.

 • Stueplanter

  På vores webshop tilbyder vi et bredt sortiment af stueplanter til havecentre og grossister som supplement til vores udendørs sortiment.

  Produkterne vises med et aktuelt billede, så du nøjagtigt ved hvad du bestiller.

 • Etiketter

  Avaxa kan printe og påsætte etiketter efter ønske. Det gælder EAN-koder, plantebeskrivelser, udsalgspriser, firmalogo m.m.

 • Scan App

  Vores ScanApp er udviklet i samarbejde med indkøbere i havecentre. Du kan downloade appen direkte fra Play Store eller Appstore. Appen er linket direkte til vores webshop for at gøre bestilling/genbestilling lettere for dig.